Tilbake til alle rapporter

Kjøring i uforsvarlig hastighet på vei langs hyttetun, tross skilting om "Privat vei 15 km/t"

Rapportert anonymt 09:11, ons. 25 juli 2018

Sendt til Aust-Agder og Risør 3 minutter senere

Veien er en asfaltert strekning forbi flere hytter og det er mange barn/turgåere/syklister/hunder som oppholder seg langs veien og kommer ut i veien fra hyttene sine. Her er det satt opp farts regulerende tiltak i form av skilting "Barn leker", plakater med "...ingen barn å miste..." skilt med Privat vei 15 km/t, farts dump, blomsterkasser i veien for å fysisk begrense hastigheten til bilene som kjører der. Likevel er det veldig mange som kjører uvettig og utsetter barn og andre for stor fare. Vi ønsker at det skal skiltes tydelig med SONE-skilt både før man kommer til de første hyttene og spesielt på den spesielt utsatte strekningen der vi har markert i kartet. Er dette noe dere kan bidra med?

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 09:39, ons. 22 august 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter