Tilbake til alle rapporter

Overgang fra Elvebakken til gang/sykkelvei ved riksvei 111

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier av Svenn-Eric Haakenby 11:44, ons. 15 august 2018

Sendt til Rakkestad og Statens vegvesen region øst 1 minutt senere

I Elvebakken ligger det 5 hus og her bor det mange barn som må krysse den meget traffikerte riksvei 111 hver dag for og komme inn på gang/sykkelvei ved riksvei 111. For og komme inn på gangvei må vi over en opphøyd kant som skiller vei fra gangvei. Dette er problematisk med tanke på å løfte sykkler og barnevogner over kanten når man står mitt i veien. Å ennå farligere på vinteren med høy snøkant. Vi må ha en opning i den opphøyde kanten fra vei til gangvei som er stor nok til at det kan brøytes der om vinteren å aller helst ett overgangsfelt før en ulykke skjer. Det har blitt søkt om dette til Statens vegvesen for mange år siden og fått godkjenning, men det har aldrig blitt gjort noe med.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter