Back to all reports

Overgang fra Elvebakken til gang/sykkelvei ved riksvei 111

Reported in the Fortau/gangstier category by Svenn-Eric Haakenby at 11:44, ons. 15 august 2018

Sent to Rakkestad and Statens vegvesen region øst 1 minute later

I Elvebakken ligger det 5 hus og her bor det mange barn som må krysse den meget traffikerte riksvei 111 hver dag for og komme inn på gang/sykkelvei ved riksvei 111. For og komme inn på gangvei må vi over en opphøyd kant som skiller vei fra gangvei. Dette er problematisk med tanke på å løfte sykkler og barnevogner over kanten når man står mitt i veien. Å ennå farligere på vinteren med høy snøkant. Vi må ha en opning i den opphøyde kanten fra vei til gangvei som er stor nok til at det kan brøytes der om vinteren å aller helst ett overgangsfelt før en ulykke skjer. Det har blitt søkt om dette til Statens vegvesen for mange år siden og fått godkjenning, men det har aldrig blitt gjort noe med.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Hei. Hva skjer med denne saken? Sendte inn denne i 2018 og fikk godkjent at det skulle lages en åpning der. Nå har det vært veiarbeider der samt blitt lagt ny kantstein som er ennå høyere og faligere en den som var der før. Jeg prøvde å snakke med dem som jobbet der uten noe hell på det. Det kan ikke være sånn det er nå, da denne veien er farlig for barna. Jeg regner med at dette blir fikset med en gang nå.

    Posted anonymously at 08:57, tor. 3 november 2022

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?