Tilbake til alle rapporter

Stolper nær hovedvei

Publisert av Hilde Nore 22:31, ons. 18 mai 2011

Sendt til Telemark og Nissedal 3 minutter senere

På strekningen avkjørsel Heimdal og Treungen kirke er det flere stolper som er svært nær hovedvei. Ved avkjøring/utforkjøring vil det være fare for å treffe disse. Dette vil kunne være med på skape svært trafikkfarlige situasjoner. Hastigheten i nevnte område er 80km og det er vært ulykker i område allerede.
Ved utkjøring fra Heimdal er det også satt opp reklameskilt som kan gi dårlig sikt ved utkjøring. Strekningen blir også brukt som gangvei blant lokalbefolkningen og det hadde vært ønskelig med et skilt som sier noe om at det bor og ferdes folk i område svært tett inn til hovedvei.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter