Tilbake til alle rapporter

Flere biler feilparkert, 1 bil forlatt

Rapportert i kategorien Parkering anonymt 22:39, man. 27 august 2018

Sendt til Skedsmo 1 minutt senere

Bilen med midlertidige skilter har stått forlatt her over lang tid, hvertfall siden 2017. De to andre bilene har brukt dette som parkeringsplass i måneder og år. Alt dette ville vært greit dersom eiendommen tilhørte noen som godkjente at biler parkerte der, og at det ble lagt grus til parkering av biler. Men, dette arealet (og langt mer enn det ser ut som på stedet) tilhører Jernbaneverket. Hele denne biloppstillingsplassen skyldes at folk har tatt seg til rette. Dette gjelder også inngjerdingen fra gressrudveien 19. Det viktigste er at dette ikke lenger er en parkeringsplass og søppelhaug.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 17:36, tir. 25 september 2018

  • Ingenting har skjedd

    Publisert anonymt 17:36, tir. 25 september 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter