Tilbake til alle rapporter

Manglende fotgjengerfelt

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Fredrik Hägnemark 07:33, fre. 20 mai 2011

Sendt til Rælingen og Statens vegvesen region øst 2 minutter senere

Hvorfor er det ikke fotgjengerfelt over Nedre Rælingsveg ved nye Smestad skole og ved bussholdplasen før Best-stasjonen ved Hektnersletta?
Det er en 60-sone, og små barn som skal krysse vegen, samt at det er ganske håpløst å komme seg over Nedre Rælingsveg på denne strekningen når man går av bussen.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Det er fortsatt ikke noe fotgjengerfelt over Nedre Rælingsveg ved nye Smestad skole og Holt skole bussholdeplass. Det er fotgjengerfelt andre steder langs 60-sonen i Nedre Rælingsveg, så det burde ikke være noe annerledes her. Snarere tvert i mot siden det er en nyåpnet barneskole der!

    Sendt inn av Fredrik Hägnemark 08:43, fre. 17 juni 2011

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 08:43, fre. 17 juni 2011

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter