Tilbake til alle rapporter

Flere djupe hol på parkeringsplass

Rapportert i kategorien Parkering av Janne Kristin Bøyum 11:06, fre. 31 august 2018

Sendt til Høyanger 3 minutter senere

Det er flere små og store hol i asfalten på parkeringsplassen ved Hjetland barnehage. Det har det vært siden det foregikk arbeid der. Nå er området der asfalt er fjerna, bare grus med flere til dels djupe hol. Dette er særs uheldig for små barn som gjerne springer til og fra bilen. Ved regn er de fulle av vatn og veldig fristande for barn. Ikkje godt for biler heller å komme nedi, kan få skader. I tillegg samler det seg mye vatn i enden av parkeringsplassen som ofte gjør at 2-3 plasser ikkje kan nyttast. Om vinteren fryser dette vatnet og vert til klink is, med litt snø oppå er det livsfarlig. I sommerhalvåret samler det seg gjørme der, som og er glatt om man går på. Håper desse problemstillingane lar seg løyse før vinteren slik at barn, voksne og bilar kan ferdast trygt her og at ein kan nytte seg av alle oppmerka plassar.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter