Tilbake til alle rapporter

Farlig utrast veikant som går inn i veibanen, grøft og fjellskrent i slak sving, trafikkert vei, buss kjørte i grøfta her sist vinter, likevel ikke utbedret

Rapportert i kategorien Hull i vei av Vegard Høgli 21:28, tor. 6 september 2018

Sendt til Statens vegvesen region sør og Skien 2 minutter senere

I vinter kjørte en buss i grøfta her på glatt vei. Potensiale for personskader ved utforkjøring. Er en svært trafikkert vei, reparasjon bør prioriteres før det skjer en ny utforkjøring. Når det kommer snø til vinteren vil hullet i veien kunne skjules og øke risiko ytterligere.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 07:53, fre. 5 oktober 2018

  • Det er satt opp varsels-kjegler for å advare bilister, slik awt veimyndighet er oppmerksom på saken, så det kan jo hende at en har planlagt å utbedre.

    Sendt inn av Vegard Høgli 08:25, fre. 2 november 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter