Tilbake til alle rapporter

40 cm dype hull/humper ,spekker i asfalt og store renner etter regn.

Rapportert i kategorien Hull i vei av Ozzy 19:56, søn. 9 september 2018

Sendt til Statens vegvesen region sør og Skien 4 minutter senere

Hul og groper og manglelde asfalt og store vannrenner etter regvær . Groper og hul opp til 40 cm gjør at to biler nå har tatt bånn panna der og veien som er en rømnings vei og det bor folk midt bakken der . Her er det ikke mulig og komme værken opp eller ned og dette er nå helt krise. Nå blir snart skotfosvegen stengt å da vet alle at det er mange som kommer til og bruke denne veien og da er det faktisk komunen regningen blir sendt til på ødelagte biler har jeg fått opplyst av advokat. Her må det utbedres før snøen kommer,da det her blir MEGET utfordrende og holde det måket og strødd i tillegg.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 01:04, man. 8 oktober 2018

  • Problemet er overhode ikke utbedret,til tross for at både brannvesen og andre innstanser nå har gitt beskjed om at her kommer de ikke frem om det skulle bli kritisk om så det er liv om og gjøre her så går liv tapt på grunn av manglende asfalt og kjørbar vei. Jeg håper ikke det skjer mine foreldre noe og at de skulle dø grunnet denne veien som er komuenal og fører frem til et bebodd hus. Her bør det asfalteres før snøen kommer å det virklig blir kritisk og enda en vinter med vanskligheter med måking og strøing i tilegg til ufremkommlig vei. Nå er det på høy tid at noen tar dette på alvor før det er for sent. Vi bor i norge å det er grusomt at ikke noen vill gjøre noe.mvh oppgitt og trist statsborger.

    Sendt inn av Ozzy 01:04, man. 8 oktober 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter