Tilbake til alle rapporter

Etterlyser trafikkskilt

Rapportert i kategorien Trafikkskilter anonymt 20:43, lør. 21 mai 2011; (Det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Statens vegvesen region nord og Bardu 2 minutter senere

Etter veiarbed er trafikkskilt ( for 30km/t sone ) borte fra inngangen til parkveien/ gammelvei krysset. Skulle også vært et "barn leker skilt" Pga økt trafikk etter omlegging av veisystemet i sentrum.
Det bor barn i parkveien, samt at mange barn leker i parken. Og skolebarn passerer i parkveien. Har forståelse for at sentrum enda ikke er ferdigstilt, og flere ting gjenstår. MEN et skilt som viser fartsgrense er noe som må være på plass uansett fremdriften av arbeidet med sentrum. Omså et midlertidig skilt.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Spørreskjema fylt inn av feilrapportøren

    Publisert anonymt 23:04, søn. 19 juni 2011, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter