Tilbake til alle rapporter

Skilt ved fotgjengerfelt og gatelys.

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier anonymt 23:37, man. 24 september 2018

Sendt til Øksnes og Statens vegvesen region nord 3 minutter senere

Her er det fotgjengerovergang, denne er ikke skiltet. Krysset er overgrodd og veldig dårlig sikt for biler som kommer opp mot fv939, og også for biler som kjører retning mot Myre, som har vikeplikt her. Så det er dagligdags med nestenulykker her. Biler som ikke stopper for unger som skal krysse veien. Biler som ikke oveholder vikeplikt, iallefall delvis grunnet dårlig sikt. Dette er den eneste av to fotjengerfelt i Alsvåg som er i bruk, og skilter står ved den andre som ikke er i bruk etter at barnehage fikk ny lokalitet. Her er det og manglende gatelys, pærer har blinka i over et år nå og er helt mørke etter noen timer med blink. Resten av lys innover sentrum er totalt mørke. Vi går mot mørketid, høye snøskavler, og kan ikke godta at det ikke er hverken merket med skilt, eller lys her. Fare for ulykker er meget stor her.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 00:02, tir. 23 oktober 2018

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 07:42, tir. 20 november 2018

  • Lys er etter mye om og men kommet på plass. Men det er takket være lokale ildsjeler, og mye innsatst opp mot kommune, fylke, og statens vegvesen. Skilt mangler fortsatt. Noe løv er fallt fra busker i krysset, men sikta er like dårlig gjenom brøyteskavler ila vinteren, og nytt løv på trerne til våren igjenn.

    Publisert anonymt 07:42, tir. 20 november 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter