Tilbake til alle rapporter

Overgangsfel

Rapportert anonymt 09:56, tor. 4 oktober 2018

Sendt til Trondheim og Sør-Trøndelag 3 minutter senere

Overgansfeltet fra busstoppene Haugnessvingen og over Leirfossveien oppleves som farlige og uoversiktlige. Ofte kan biler som kjører på Leirfossveien komme på toppen av bakken hvor overgangsfeltet er med høy hastighet og overgangsfeltet kan komme brått på. Her er det mange skolebarn som hver dag krysser veien for å komme til og fra busstoppene. Tiltak: Ønsker redusert hastighet rundt busstoppene, eventuelt at gangfeltet blir opphøyd som automatisk reduserer hastigheten. Det oppstår jevnlig ubehagelige situasjoner rundt dette overgangsfeltet.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Spørreskjema fylt inn av feilrapportøren

    Publisert anonymt 14:27, tor. 1 november 2018, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter