Back to all reports

Skilt med parkeringsforbud i skoletid

Reported in the Trafikkskilter category anonymously at 09:12, tir. 9 oktober 2018

Sent to Bergen and Statens vegvesen region vest 3 minutes later

Står et skilt her som sier "parkering forbudt i skoletid 07.30 til 16.30", merket bergen kommune. Her parkeres det villig vekk, og skolen hevder sågar at dette er deres parkeringsplass. Selv om skiltet sier det ikke skal parkeres der. Ønsker et korrekt skilt her, enten parkering forbudt med underskilt med klokkeslett det gjelder for, eller fjerning av skiltet som muligens ikke er gyldig i forhold til skiltregler(?), evt en presisering av ordlyden.

Skiltet var fjernet en ukes tid i forbindelse med ferdigstillelse av skolen, men ansatte på skolen hang dette opp igjen selv, derfor jeg er noe usikker på gyldigheten av dette. Så vidt jeg husker ang parkering på skolen, skulle de bare ha noen få plasser.

Kunne gjerne tenkt meg at disse plassene, om de skal brukes som parkering i skoletiden ble merket opp, da det ofte parkeres slik at det vil bli trangt for utrykningskjøretøy av større art å komme forbi.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Her det kommet opp et nytt skilt, med utvidede tider, men det parkeres like fullt mot dette forbudsskiltet.

    Posted anonymously at 21:11, ons. 10 mars 2021

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?