Tilbake til alle rapporter

Ikke belyst gate

Rapportert i kategorien Gatefeiing anonymt 08:07, fre. 19 oktober 2018

Sendt til Statens vegvesen region midt og Stjørdal 3 minutter senere

Underhaugvegen er en ny privatgate som Stjørdal kommunen har godkjent at skal bygges ut sommer nytt boligfelt, i denne sammenheng ble det bygd en opplyst gangsti til Haraldreina skole. Underhaugvegen er tilkomst veg til denne gangstien. Prestmovegen som Underhaugvegen også er tilknyttet er også opplyst. Underhaugvegen blir altså et mørkt «hull» i alle disse opplyste vegene. Dette gjør at det blir meget uoversiktlig i Underhaugvegen når gangstien medfører meget stor mengde av myke trafikanter som benytter seg av denne til å gå turer. Synes det er meget kritisk at det ikke er satt krav til gatebelysning igjennom Underhaugvegen når det er lagt tilrette for stor trafikk av myke trafikanter her. Håper Stjørdal Kommune tar ansvar her, slik at vi kan bo i en trygg gate.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter