Tilbake til alle rapporter

Hull i hull

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 16:25, ons. 25 mai 2011; (Det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Statens vegvesen region midt og Snåsa 4 minutter senere

Veistubben Almo - asfaltkanten på FV 325 er stedvis teppelagt med til dels dype hull, og egner kun til krypekjøring. Må fylles i og skrapes!
Fra Almo mot Mona på FV 323 er det et par steder bare leirgjørme som kommer opp, ikke mulig å passere i regnvær med f.eks motorsykkel. De som senere skal legge asfalt her, bør merke seg stedene, som hver vår går i oppløsning. Her må det fylles, ellers holder ikke asfalten. Senere på vår/sommer vises ikke problemet, så ta en tur nå...

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Spørreskjema fylt inn av feilrapportøren

    Publisert anonymt 20:07, ons. 22 juni 2011, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter