Tilbake til alle rapporter

Trenger gangfelt

Rapportert i kategorien Universell utforming anonymt 20:21, tor. 25 oktober 2018

Sendt til Nesodden 3 minutter senere

Overgangen vurderes for gangfelt, pga stor og økende trafikk med gående/syklende, den er en del av gangnettet mellom boligområder, stranda, skoler, butikker, buss og barnehager. Slik det er i dag er overgangen ikke attraktiv for gående og syklende. Overgangen har en hump opp, som tidvis gjør det utfordrende å komme over med sykkel. Overgangen er viktig i lokalsamfunnet, og brukes blant annet for å unngå å bruke bil til barnehager/skoler. Fartsgrensen på strekningen gjennom Fagerstrand (fv102) kunne med fordel vært nedsatt til 40km/t med tanke på lengre siktsone og kortere stopplengde for bilistene mtp mengden mennesker som jevnlig passerer veien.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter