Tilbake til alle rapporter

Lagring av kjøretøy, tilhengere, båter/båttilhengere, tilhengere på friområde/ballplass

Rapportert i kategorien Forsøpling anonymt 11:56, tor. 8 november 2018

Sendt til Flekkefjord 4 minutter senere

Har i lengre tid vært lagret kjøretøy, div anleggsmaskiner, båter, båttilhengere samt forsøpling på kommunens friområde (71/185) på Årenesplatået. Det har siden 60 tallet vært fotballbane og lekeplass her, men denne er det ikke mulig for barna i området å bruke nå da området blir brukt som lagringsplass og parkeringsplass (og tidvis søppleplass). Foreslår at eiere av det som nå står lagret her får kort frist til å fjerne dette og at kommunen setter opp en enkel bom/port på veien inn til fotballbanen/friområdet.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Jeg har vært på befaring på lekeplassen og tatt bilder, og det stemmer at dett er mange hensatte tilhengere, båter og en traktor, de fleste med skilter på. Dermed går det an å finne eieren. Sammen med kommunalsjef for Samfunn og Teknikk har vi blitt enig om å ta opp statusen til denne lekeplassen like over nyttår. Hvis den skal opprustes som lekeplass, vil vi definitivt kreve fjerning av alle private gjenstander på området, som er kommunens grunn. Miljøvernleder Sverre Hjelleset

    Sendt inn av Sverre Hjelleset 12:15, fre. 7 desember 2018

  • Samme problem som vanlig her ute på Loga

    Sendt inn av Reinert Botten 23:17, søn. 26 mai 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter