Tilbake til alle rapporter

Flere hull i veien

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 21:36, tor. 8 november 2018

Sendt til Sandnes og Statens vegvesen region vest 4 minutter senere

Flere hull midt i veien. Særlig et større dypt hull nesten på toppen mot Folkvordveien. Mange kjører nedi, eller legger seg over i motsatt felt for å unngå hullene. Blir trolig værre nå som frosten og isen kommer. Har vært lappet på de siste 5-7 årene. Anbefaler full asfaltering i hele Welhavens vei. Nytter lite å lappe i litt om gangen.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 21:57, tor. 6 desember 2018

  • Mer eller mindre hele Welhavens vei fra toppen av bakken og nedover ser ut for å være rammet av en klasebombe... De fleste av de gamle lappingene er nå sunket ned og lager nye hull. Særlig et hull like ved der det ble lappet sist er nå ca en halv meter i bredden, og jeg vil anta ca10-15cm dypt.

    Publisert anonymt 08:13, ons. 29 mai 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter