Tilbake til alle rapporter

Mørke lys i Øverland

Rapportert i kategorien Gatelys anonymt 20:00, tor. 15 november 2018

Sendt til Harstad og Statens vegvesen region nord 5 minutter senere

Tre lys har i flere vintre vært mørke i Øverland i Kanebogen. Lys nr 3 ved husnr 5, lys nr 7 mellom husnr 15 og 17 samt lyspunkt på gangveien mellom husnr 19 og Skorsteinen. Sistnevnte lys står på en bratt bakke som binder gatene Øverland og Skorsteinen.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Begge lysene i Øverland fikset. Lyset på gangveien er plassert slik at det er vanskelig å nå dit på vinteren og er fortsatt mørk. Anser likevel saken som løst.

    Publisert anonymt 14:42, man. 17 desember 2018, markert som fikset

  • Delvis løst tror jeg sier pga lyset på gangveien. Trenger en lift som når lenger en vanlig. Kan kanskje skiftes til sommeren?

    Publisert anonymt 14:47, man. 17 desember 2018

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter