Tilbake til alle rapporter

Bil hindrer frisikt til riksvegen

Rapportert i kategorien Parkering anonymt 08:58, fre. 23 november 2018

Sendt til Vennesla 1 minutt senere

En bil står parkert på en eiendom inntil riksvegen slik at den hindrer friskt av bilene som kjører sørover på riksvegen. Det har vært flere nesten ulykker og eieren av bilen er bedt om å flytte bilen flere ganger. Bilene som kjører utpå RV 405 har selvsagt vikeplikt men det er ikke mulig å se rundt denne parkerte bilen. Bilen står parkert på areal som Statens vegvesen disponerer. Det er kun et spørsmål om tid før disse nesten ulykker blir til en ulykke.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Det er har vært ekstremt vanskelig å få vedkommende til å flytte bilen sin. Det blir enda flere ulykker i krysset ved Røllend dersom bilen blir parkert slik at den hindrer fri sikt av trafikken igjen.

    Publisert anonymt 09:29, fre. 21 desember 2018, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter