Tilbake til alle rapporter

Dårlig markering på om isen er trygg eller ikke.

Rapportert i kategorien Veinavn-skilter anonymt 16:58, tir. 27 november 2018

Sendt til Høyanger og Statens vegvesen region vest 1 minutt senere

I flere år har isen vært sjekket og generelt trygg å være på, men det er null skilter eller lignende som kan gjøre unge mennesker obs på om isen kan gås på eller ikkje.

Unger er allerede ute å leker på isen, til tross for at den er 5cm (og i følge brannvesenet er den ikkje trygg å være på før den er mellom 15-20cm). Ønsker derfor, med tanke på sikkerhet eller alvorlige skader, som også kan føre til dødsfall, at det blir satte opp skilt eller lignende på når isen kan gås på eller ikkje.

Trenger ikkje være vanskeligere enn et lite grønt skilt når den er trygg å gå på og har blitt sjekket av de som har ansvaret for det, eller et rødt skilt når isen ikkje har blitt sjekket eller er utrygg.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter