Tilbake til alle rapporter

Sykkelfeltet drukner i Nittedalsgata

Rapportert i kategorien Sykkelveier av SLF Lillestrøm og omegn 08:02, lør. 1 desember 2018

Sendt til Skedsmo og Statens vegvesen region øst 3 minutter senere

Flott at det i år ble lagt noen hundre meter med sykkelfelt i rød asfalt i Nittedalsgata (fra rundkjøringen ved OBS til Brandvoldgata/sykkelgata). Men så er situasjonen dessverre uendret: Når man sykler på gammelt/svart sykkelfelt i Nittedalsgata (fra Adolph Tidemands gate mot sykkelgata) må man satse på solvær! Når det regner drukner sykkelfeltet og er med dette lite brukbart (ikke snakk om kombinasjon av nedbør og minusgrader...!)

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Plan og Byggesaksavdeling skrev 05.12.18 pr mail at "vi merker oss sakene. Mange av disse prosjektene jobber vi med, men vi videresender sakene til de riktige instanser/personer der det er riktig adresse". (dette gjelder bl a report 56017)

  Sendt inn av SLF Lillestrøm og omegn 13:29, fre. 7 desember 2018

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 19:31, fre. 4 januar 2019

 • Saken ble opprettet 01.12.19 og vi har vel aldri fått noe innholdsmessig svar fra vegmyndighetene her. Juli 2019 har vi rapportert vanskelige sykkelforhold grunnet manglende sykkelfelt "på den andre siden" av gata (der sykkelfelt opphører grunnet byggearbeid) - og her fikk vi fort et svar fra kommunalteknisk avdeling i kommunen (jf http://www.fiksgatami.no/ report/ 60892). Vi sendte i dag purring til samme person fra kommunalteknisk avdeling som svarte i den andre saken.

  Sendt inn av SLF Lillestrøm og omegn 21:04, man. 5 august 2019

 • Liten skrivefeil ovenfor. Saken ble selvfølgelig opprettet i desember 2018 - og vi håper fortsatt på en løsning før desember 2019 :-)

  Sendt inn av SLF Lillestrøm og omegn 21:07, man. 5 august 2019

 • Det er mer enn 250 dager siden vi sendte inn denne rapporten, og selv om vi purret på saken har vi fortsatt ikke fått noe svar fra vegmyndighetene. Illustrasjonsbildet her er tatt i annen gate i Lillestrøm med ekstrem vanskelig sykkelforhold (jf fiksgatami.no/report/61514). Vi håper at det ikke velges samme "løsning" for sykkelfeltet i Nittedalsgata...

  Sendt inn av SLF Lillestrøm og omegn 18:38, ons. 14 august 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter