Tilbake til alle rapporter

Vi venter fortsatt på attraktiv snarvei langs Skjærvagapet

Rapportert i kategorien Sykkelveier av SLF Lillestrøm og omegn 11:40, lør. 1 desember 2018

Sendt til Skedsmo og Statens vegvesen region øst 5 minutter senere

Vårt lokallag har for mer enn 4 (!) år siden foreslått en liten snarvei mellom Skjærvaveien og Strømsveien. Denne enkle/ rimelige løsningen gjør rekreasjonsområdet langs Nitelva bedre tilgjengelig, og skaper samtidig en attraktiv forbindelse for syklister fra Hvam/ Skjetten mot Lillestrøm/ kollektivterminalen (stillhet ved Skjærvagapets foss vs trafikkstøy i Sagdalen). Om vinteren kan mange syklister da også unngå svært trafikkfarlige situasjoner på gang- og sykkelvegen langs Strømsveien (mellom Strandveien og Engaveien - der brøytingen er et fremmedord...). Vi håper at denne meldingen her vil bidra til noe «raskere» fremgang i denne saken! For mer info les vårt brev av 19.07.14 i vårt arkiv www.slfloo.com/arkiv/

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Ifølge mail av 04.12.18 fra Skedsmo kommune skal Plan og Byggesaksavdeling "ha møte med båtforeningen den 12 des og vil prøve å åpne båthavna for syklister og gående i løpet av våren".

  Sendt inn av SLF Lillestrøm og omegn 20:57, tir. 4 desember 2018

 • Plan og Byggesaksavdeling skrev 05.12.18 pr mail at "vi merker oss sakene. Mange av disse prosjektene jobber vi med, men vi videresender sakene til de riktige instanser/personer der det er riktig adresse". (dette gjelder bl a report 56021)

  Sendt inn av SLF Lillestrøm og omegn 13:30, fre. 7 desember 2018

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 19:33, fre. 4 januar 2019

 • Det er snart fem år siden vi sendte brev til Skedsmo kommune ang muligheten for snarvei her (jf vårt brev av 19.07.14 her www.slfloo.com/arkiv/). Det går rykter at det nå endelig er noe fremgang i saken. Dersom det virkelig skjer noe i år så skal vi feire åpningen av denne snarveien med en egen liten sykkeltur langs Nebbenrunden der alle deltakere er med i trekningen av et gavekort på kr 1000 fra Foss Sport. Følg med på vår nettside og på Facebook www.facebook.com/slfloo/!

  Sendt inn av SLF Lillestrøm og omegn 19:08, tor. 11 april 2019

 • Plan og Byggesaksavdeling informerte pr mail av 28.05.19 at de har "planer om å skilte/bytte skilt spesielt for syklister i... (bl a) Skjærvagapet veivisning... Pluss flere andre steder. Tid: -vi må lage planer for skilting, -Bestille 14-20 dager -Sette opp ca 7 dager." Vi håper det betyr at det snart åpnes snarvei her (som vi har etterlyst i flere år). I så fall skal vi invitere til egen sykkeltur for å feire saken (se tidligere oppdatering)! Følg med på vår nettside www.slfloo.com/aktiviteter/sykkelturer/

  Sendt inn av SLF Lillestrøm og omegn 10:57, fre. 31 mai 2019

 • Vi fikk videresendt mail av 18.06.19 der Plan og Byggesaksavdeling informerer om følgende: "I mange år har det vakre Skjærvagapet med Skjærvafossen vært forbeholdt Strømmen båtforening. Torsdag den 27 juni vil portene åpnes slik at publikum kan gå langs bryggene og få en hyggelig kontakt med elva, båtlivet og fossen istedenfor å gå på fortauet langs riksveien nedover Sagdalen. Dette blir også en god snarvei for de som går nebbursvoll-runden og de som kommer fra Skjetten, Skjærva eller Ryen og skal til Lillestrøm til fots eller på sykkel. Veien er utbedret av kommunen og åpningen skjer som et samarbeidsprosjekt mellom Skedsmo kommune og Strømmen båtforening. Det ligger mye folkehelse i gåing og sykling, så vi håper og tror at mange fler vil la bilen stå og bruke denne hyggelige snarveien til Lillestrøm." Bra jobbet av sykkelplanleggeren Frode Hofset og samarbeidspartnere i kommunen og båtforeningen! Vårt lokallag hadde etterlyst denne snarveien "i mange år" (som det heter i kommunens mail), og skal snart invitere til egen sykkeltur for å feire åpningen! Følg med på vår nettside www.slfloo.com/aktiviteter/sykkelturer/ og på www.facebook.com/slfloo/

  Sendt inn av SLF Lillestrøm og omegn 07:01, ons. 19 juni 2019

 • Som varslet inviterer vi til egen sykkeltur langs Nebbenrunden, med hovedfokus på den nye snarveien ved Skjærvagapet. Turen starter kl 18 på onsdag, 26.06.19 ved Lillestrøm stasjon - og dagen etter skal denne saken her trolig registreres som løst :-) (mer info om turen finnes her www.facebook.com/events/336709803915042/)

  Sendt inn av SLF Lillestrøm og omegn 11:24, man. 24 juni 2019

 • Det er nesten fem år siden da vi i juli 2014 sendte brev til rådmannen og ordføreren i Skedsmo kommune ang denne snarveien. Rapporten her opprettet vi desember 2018. Det er med stor glede at vi nå, 208 dager etter opprettelsen av rapporten, kan registrere saken som løst. Ikke alt er på plass, men ifølge kommunen ble snarveien åpnet i dag :-)

  Sendt inn av SLF Lillestrøm og omegn 21:33, tor. 27 juni 2019, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter