Tilbake til alle rapporter

Hvem og hva har første prioritet i sykkelgata?

Rapportert i kategorien Sykkelveier av SLF Lillestrøm og omegn 15:06, fre. 7 desember 2018

Sendt til Skedsmo og Statens vegvesen region øst 4 minutter senere

Bildet ble tatt i sykkelgata ca en halv time etter skolestart på Lillestrøm vgs. Mens gående hadde da god fremkommelighet, var området for kjørende ikke brøytet i det hele tatt (selv om det var kjent at ville snø ca 10 cm denne natta). Heldigvis kjøres det så mange biler i sykkelgata at det meste av snøen var "presset flat" av bildekker… Vi mener at brøyting av hele sykkelgata må priorites høyere - og at gjennomgangstrafikken skulle stoppes!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • I løpet av skoledagen ble også resten av sykkelgata brøytet, dvs området for kjørende (med rød asfalt under snøen). Vi registrerer saken derfor som «løst» (selv om vi er usikre om problemet virkelig er løst...). Hvis kommunen mener alvor med en "høykvalitets sykkelforbindelse" her, så må det også medføre "høykvalitets brøyting". Når man plasserer «blomsterkasser» (uten blomster) i sykkelgata så blir utgangspunktet for brøyting nesten som i gater med «protected bike lanes» (selv om blomsterkassene ikke gir noe som helst «protection» for syklister). Da må det brøytes tilsvarende, uten at dette medfører forsinkelser som i dag.

    Sendt inn av SLF Lillestrøm og omegn 18:27, fre. 7 desember 2018

  • Se kommentar ovenfor!

    Sendt inn av SLF Lillestrøm og omegn 18:28, fre. 7 desember 2018, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter