Tilbake til alle rapporter

"Vi slår en bro" for vintersyklister på Skedsmokorset!

Rapportert i kategorien Sykkelveier av SLF Lillestrøm og omegn 08:58, tir. 11 desember 2018

Sendt til Skedsmo og Statens vegvesen region øst 1 minutt senere

Det er flere dager siden snøen kom, men den ligger fortsatt der... Dessverre er stedet godt kjent for lokale vintersyklister fra Skedsmokorset. Bare deler av gang- og sykkelvegen over E6 ved Skedsmovollenkrysset er "berørt" av brøytingen. Konsekvensen er sterk redusert fremkommelighet for både gående og syklende!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 20:54, ons. 16 januar 2019

  • Bildet ovenfor ble tatt i begynnelsen av denne uka og viser at det endelig ble ordnet opp i saken. Vi har ikke fått noe svar fra vegmyndighetene, og vet derfor ikke om det skyldes vår rapport. Men fremkommelighet var veldig bra for noen dager siden etter at det meste av snøen ble fjernet. Bra jobbet! Vi registrerer saken derfor som løst, selv om vi frykter at situasjonen snart vil bli dårligere igjen pga ny snø...Viktig at vegmyndighetene følger med her!

    Sendt inn av SLF Lillestrøm og omegn 17:25, lør. 2 februar 2019

  • Se ovenfor!

    Sendt inn av SLF Lillestrøm og omegn 17:25, lør. 2 februar 2019, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter