Tilbake til alle rapporter

Mangler gatelys

Rapportert i kategorien Gatelys anonymt 19:37, lør. 22 desember 2018

Sendt til Herøy og Statens vegvesen region nord 3 minutter senere

Dette er en vei eid av Statens veivesen. Nr 164. Vi er nå 4bebodde husstander med 9barn til sammen i alderen 0 til 8år. Høsten 2019 er 4 av disse på skolen, en av disse 4 skal gå veien alene fra år 2020. Det er bek mørkt på vinteren og et stykke mellom hvert hus. Barn og voksne liker ikke å ferdes på veien siden den forsvinner helt i mørket. Det står 8stolper fra Helgelandskraft langs med veien som kunne vært brukt til lyspunkter. Herøy kommune vil ikke hjelpe oss før vi evt har en kostnadsplan og dekker 70% av kostnadene selv. Dette blir nok en for stor sum for 4husstander. Håper på positivt svar og at vi snart får en opplyst vei. Hilsen beboerne i Åsveien 71-96.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter