Tilbake til alle rapporter

Nytt sykkelfelt brukes som snødeponi!

Rapportert i kategorien Sykkelveier av SLF Lillestrøm og omegn 18:37, tor. 27 desember 2018

Sendt til Skedsmo og Statens vegvesen region øst 3 minutter senere

Det er dessverre ikke noe nytt at sykkelfelt brukes som snødeponier, men det som ligger på det nye sykkelfeltet i Gjerdrumsgata må være høyderekord! Der ligger det nå ca 2 m med snø "oppe" på sykkelfeltet. Virker helt meningsløst å bruke offentlige midler til bygging av nye sykkelfelt, når disse ikke kan brukes grunnet manglende vintervedlikehold...

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Det tok litt tid, men nå er snøen fjernet og sykkelfeltet klar til bruk igjen. Saken registreres derfor som løst - og vi håper at dette ikke vil skje igjen.

    Sendt inn av SLF Lillestrøm og omegn 19:12, fre. 4 januar 2019

  • Se kommentar ovenfor

    Sendt inn av SLF Lillestrøm og omegn 19:13, fre. 4 januar 2019, markert som fikset

  • Man skulle ikke tro det - men noe sted må man jo lagre snøen... Snøen som var mellomlagret på nytt sykkelfelt ved slutten av desember ble fjernet en stund etter at vi rapporterte saken her. Men nå er det nesten verre! Det lagres nemlig enda større snømengder i krysset mellom sykkelgata og Gjerdrumsgata slik at bilister med vikeplikt ikke har noe sjanse til å se syklister som kommer ut av sykkelgata... (jf http://www.fiksgatami.no/ report/ 56016)

    Sendt inn av SLF Lillestrøm og omegn 20:37, ons. 16 januar 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter