Tilbake til alle rapporter

Vurdering av trafikksikkerhet

Rapportert anonymt 22:47, fre. 28 desember 2018

Sendt til Trondheim og Sør-Trøndelag 2 minutter senere

Hvordan er denne strekningen vurdert med tanke på skadepotensiale. Det er blitt en økning av trafikk de siste årene og det bør forventes videre økning med bakgrunn av utbygging i området. Veien er smal med en bratt skråning på den ene siden. Hver vinter har vi biler som står i grøfta og blokkerer veien. Ved blokkering av veien blir utrykningskjøretøy hindret, da det finnes bare en vei til bygda. Dette er i tillegg en skolevei, hvor skoleelever transporteres i skolebuss. (pga. utrygg skolevei) Hva om skolebussen sklir mot kanten her? er dette vurdert? Hvilke vurderinger er gjort om sikkerheten og trafikkutviklingen her?

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter