Tilbake til alle rapporter

Helsefarlige sykkelforhold på isglatt gang- og sykkelveg

Rapportert i kategorien Sykkelveier av SLF Lillestrøm og omegn 08:31, tor. 3 januar 2019

Sendt til Skedsmo og Statens vegvesen region øst 3 minutter senere

Vårt lokallag jobber aktivt for bedre sykkelforhold og økt sykkelandel i Lillestrøm og omegn, fordi vi vet at sykling er bra og helsefremmende for deg (og et effektivt klima- og miljøtiltak). MEN i dag må vi nesten varsle alle lokale syklister som har planlagt å sykle mellom Lillestrøm og Skedsmokorset. Det er isglatt på FLERE KILOMETER (!) med gang- og sykkelveg langs RV 120 og direkte HELSEFARLIG å sykle der! Sorry, men i dag kan vi ikke skrive "keep cycling". Vi anbefaler heller at du kontakter vegmyndigheter eller støtter denne saken her, f eks ved å klikke like på vår Facebookside www.facebook.com/slfloo/.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Skedsmo kommune takket for denne rapporten (på Facebook), men det tok sin tid før sykkelforhold (som ble rapportert her) ble bedre... - og vi har ikke hørt noe fra Statens vegvesen (som er ansvarlig for gang- og sykkelveien langs RV 120). Grunnet masse snø var det i dag igjen helt UMULIG å sykle denne strekningen som langt utover dagen ikke var brøytet i det hele tatt. Det virker dessverre ikke slik at denne viktige sykkelvegen mellom Skedsmokorset og Lillestrøm prioriteres høyt nok.

    Sendt inn av SLF Lillestrøm og omegn 20:48, ons. 16 januar 2019

  • Mens det var umulig å sykle her på onsdag, var situasjonen helt annerledes på torsdag. Da var det nesten perfekte forhold - veldig god fremkommelighet etter grundig brøyting. Dessverre litt sent, men vi registrerer saken nå som løst.

    Sendt inn av SLF Lillestrøm og omegn 19:37, fre. 18 januar 2019

  • Se kommentar ovenfor

    Sendt inn av SLF Lillestrøm og omegn 19:37, fre. 18 januar 2019, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter