Tilbake til alle rapporter

20 cm snø å live på spill

Rapportert i kategorien Snøbrøyting av Ozzy Asbjørn Walde 19:44, tor. 17 januar 2019

Sendt til Statens vegvesen region sør og Skien mindre enn et minutt senere

Nååååå er jeg jævlig lei av og mase på dere,nå kjørte heg rett av veien ,på vei opp til min mor i kveld igjen. Blir ikke denne vegen nå første prioritert ,så setter jeg alle tre bilene på verksted og sender regningen til skien komune. Har vært i kontakt med advokat og det er deres ansvar å måke og har jeg gitt beskjed om dårlig vei ejsempel vis så står dere ansvarlig for skader på bil også. Å tro meg den er nå på noen 10 tals tusen og vell dokumentert. Dette går nå også til TA om det nå ikke blir endring. Det er snakk om livet mitt,livet til min gammle mor og far. Gidder dere ikke holde veien i orden så får dere kommet med et gidt tilbud på tomt og hus,nå er det nokkkkkk.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Ble ikke fikset i tide.

    Sendt inn av Ozzy Asbjørn Walde 23:22, tor. 14 februar 2019, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter