Tilbake til alle rapporter

Parkerte biler til hinder for trafikken i Galgebergvegen

Rapportert anonymt 09:59, tir. 5 februar 2019

Sendt til Hamar og Hedmark 1 minutt senere

Det står parkert biler i starten av gata som er til hinder for brøyting. Disse bilen står også slik parkert at det er til hinder for trafikken. Det er utleieboliger i Galgebergvegen 2 og i Vien vegen 6. Begge steder er det mulig å parkere på egen eiendom hvis de bare hadde tatt seg på tak og ryddet vekk snø. Det er ikke mulig å passere med stor bil forbi disse bilene som står parkert. Er det mulig å få satt opp ett parkering forbudt skilt der? Det er ett tilbakevendende problem fordi det kommer alltid nye leieboere som tar seg til rette. Det er jo ikke lov å parkere slik at man er til hinder for vanlig trafikk. Hvordan skal vi bli kvitt "utfordringen"

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Hei,skall ta en befaring på stedet men I praksis betyr jo dette at trafikantene må være ekstra varsomme, for å få til trafikksikker avvikling. Det er i tillegg sånn at det er bilførers ansvar å ikke hensette kjøretøy sånn at den ikke er til fare eller hinder for andre. Mvh Hamar kommune

  Publisert anonymt 11:30, tir. 5 februar 2019

 • Starten på Galgebergvegen blir fortsatt benyttet som parkeringsplass for for de som har leier i vi envegen 6. Parkering har vært slik at noen har måtte gått å be de flytte bilene for å komme forbi. Samtidig som parkerte biler er til hinder for brøyting. Utrolig frustrende.

  Publisert anonymt 20:15, søn. 10 mars 2019

 • Det er fremdeles sånn at vi ikke har noen hjemmel for å fjerne biler som ikke står på forbud eller som ikke oppfyller de krav vi har for å kunne foreta oss noe, det er 40km på stedet å bilførere må vise aktsomhet der det i enkelte tilfeller i en periode kan være vanskelig fremkommelighet. Men det er bilførers ansvar å ikke parkere sånn at mann ikke er til fare eller hinder for andre. Mvh.Hamar kommune

  Publisert anonymt 14:43, man. 11 mars 2019, markert som fikset

 • Det vil si at fører av bil kan parkere bilen akkurat hvor det passer vedkommende uten at dere bryr dere om dette.

  Sendt inn av larkarin@online.no 11:59, tir. 13 august 2019

 • Det er bare gatelys av og til ved Galgebergvegen 1b, lyser noen dager og noen dager lyser det ikke. Dette har vart over lang tid. Det er også gatelys ellers i Galgebergvegen og Bastuvegen som har samme problemet. Det står en koblingsboks ved KIWI Smeby og den har blitt påkjørt av lastebil 2 ganger i sommer, vet ikke om dette er grunnen.

  Sendt inn av Lars Langset 09:34, fre. 27 september 2019

 • Det er bare gatelys av og til ved Galgebergvegen 1b. Det er en koblingsboks ved KIWI,Smeby som er blitt påkørt av lastebiler 2 ganger i sommer, vet ikke om dette har noe med problemet å gjøre i Galgebergvegen.

  Sendt inn av larkarin@online.no 09:49, fre. 27 september 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter