Tilbake til alle rapporter

Manglende skilting i vegskille.

Rapportert i kategorien Gater/Veier anonymt 10:41, søn. 10 februar 2019

Sendt til Statens vegvesen region øst og Løten 4 minutter senere

Når man kjører fra Klevbakken og skal over i Kjøstadvegen i retning Løten så har man vikeplikt for de som kommer fra Brovoll, det er det mange som ikke er klar over. Jeg har vært nødt til å bråbremse flere ganger for å unngå sammenstøt. Dette er kanskje ikke så lett å forstå fordi du kjører på forkjørsveg (etter de nye skiltene kom opp i høst) gjennom tettstedet forbi skolen. Når du da kommer til vegskille går jo vegen rett frem og man blir kanskje villedet til å tro at man kjører på samme veg men i realiteten så krysser du jo Klevbakkenvegen og da har man vikeplikt. Der burde det vært et skilt i området rundt Kjernemakervegen som forteller at skal du rett frem har du vikeplikt for de som kommer fra Brovoll. Kjører du andre vegen er det ikke til å ta feil av for der står det et vikepliktsskilt.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 14:02, søn. 10 mars 2019

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 19:04, søn. 7 april 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter