Tilbake til alle rapporter

Ikke måkt. Ringte Fiborg&Sellæg, de skulle komme med en gang - kom etter over 3 timer. Da kom de i tillegg med for stort utstyr, og klarte ikke brøyte veien.

Rapportert i kategorien Snøbrøyting anonymt 19:50, tir. 12 februar 2019

Sendt til Levanger og Statens vegvesen region midt 4 minutter senere

Ikke måkt. Ringte Fiborg&Sellæg, de skulle komme med en gang - kom etter over 3 timer. Da kom de i tillegg med for stort utstyr, og klarte ikke brøyte veien. Må ta kontakt med entreprenør nesten hver eneste gang det snør, hvis ikke hopper de over gata vår på brøyterunden. Ikke holdbart når vi hverken kommer oss ut med bil eller barnevogn.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Dette er en regulert privat felles avkjøring og jeg vil slutte å drifte denne avkjøringen selv om kommunen har utført vedlikehold på den private avkjøringen av for meg ukjente årsaker.

    Sendt inn av torkve@Levanger.kommune.no 08:49, fre. 22 februar 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter