Tilbake til alle rapporter

Fartsdumper fra helv*** og sporete/hullete vei

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Mads Kristian Fossen 17:11, ons. 8 juni 2011 ; (det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Østre Toten og Statens vegvesen region øst 4 minutter senere

Samtlige fartsdumper i Lena Sentrum burde ha vært fikset. Så dype hjulspor at man ikke kan ligge i hjulsporene uten at fartsdumpene røsker i understellet på bilen din. Generelt ny asfalt i hele "hovedgata" hadde ikke skadet. Den vanlige lappinga er det nok for seint å drive med - her er det nok ny asfalt og nye fartsdumper som gjelder for å få en gate som er fin å kjøre i igjen. Kanskje på tide å få satt i gang jobben med å lage miljøgate som er planen?

Veien mellom rundkjøringa på Lena og rundkjøringa på Lillo er også i en så forferdelig dårlig stand at man blir filleristet dersom man ligger i hjulsporene + det er flere hull i hjulsporene etter asfalt som har blitt borte. Kjennes ut som du kjører på skinner om du kjører i hjulsporene, for bilen går dit den selv vil uansett hvor bra stand forstillinga på bilen din enn er.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet.

Oppdateringer

  • Delvis løst. Hovedgata i Lena er det enda usikkerhet om hva som skjer videre med, men veien mellom rundkjøringene er blitt fikset.

    Fikk mail av en representant av SVV dagen etterpå med utfyllende svar.

    State changed to: Løst

    Sendt inn av Mads Kristian Fossen 17:52, ons. 6 juli 2011

  • Spørreskjema fylt inn av feilrapportøren; State changed to: Løst, 17:52, ons. 6 juli 2011

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Informasjon din vik kun bli brukt i samsvar med vår personvernerklæring.

Neste: Fortell oss om deg selv

eller No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Din oppdatering

Fortell oss om deg selv

Har du et FiksGataMi-passord?