Tilbake til alle rapporter

Manglende skilt for gangfelt, ofte høy fart i 30-sone

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier anonymt 20:41, tir. 5 mars 2019

Sendt til Lillehammer og Statens vegvesen region øst 4 minutter senere

Gangfeltet over Anders Sandvigs gate er her kun merket med skilt på østsiden av veien. Når en skal krysse gangfeltet fra vest er nok ikke alle oppmerksom at en fotgjenger kan "dukke opp". Biler som kjører oppover/sørover i 30-sonen har økende fart opp mot dette gangfeltet, et fåtall bilister viser respekt for det. Det er også fare forbundet med å krysse gangfeltet fra øst selv om det her står et skilt, biler som kommer nedover/østfra har godt syn til gangfeltet og stopper for fotgjengere på vei ut i gangfeltet. Problemet her er at de bilistene som kommer oppover/mot sør ikke viser respekt, ofte har jeg som fotgjenger måttet stoppe opp mitt i gangfeltet og bilisten har sneiet skotuppen min. Til info så passerer jeg dette gangfeltet i begge retninger hver dag i vinterhalvåret. Det at bilister ikke viser respekt for dette gangfeltet, er vel også en sak for Politiet?

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter