Tilbake til alle rapporter

Ved brøyting blir det bare vaskebrett. Plogen kaster snø mot møtende biler. Tar laaaang tid før det brøytes ut til vegstikker. Føles som om vi har kjørt på dårlig grusveg siden oktober.b

Rapportert i kategorien Snøbrøyting av dag bertheussen 08:04, ons. 6 mars 2019

Sendt til Tjeldsund og Statens vegvesen region nord mindre enn et minutt senere

De som står for brøytingen må ha manglende kunnskap om den jobben de skal utføre. Har bodd i området i 40år. Det vi har opplevd i vinter kan sammenlignes med den kvaliteten vi fikk når det var brøytet med spissplog på 80-tallet. Når det er strødd , er det ikke noe problem å telle antall gruskorn på vegen. Dersom dette er en måte vegvesenet skal spare penger på , er jeg redd kostnadene istedet kan bli vesentlig større (hvis en tar med økningen i antall ulykker/hendelser for trafikantene.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 15:12, ons. 3 april 2019

  • Det har ikke blitt merkbar bedring. Ble høvlet et par ganger , men fremdeles kjører vi halve dager i dyp snø før det brøytes. Blir veldig sporete og utrygt.

    Sendt inn av dag bertheussen 15:12, ons. 3 april 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter