Tilbake til alle rapporter

Fartshump som skaper farlige situasjoner

Rapportert anonymt 11:42, søn. 10 mars 2019

Sendt til Karmøy og Rogaland 3 minutter senere

Utenfor Kirkevegen 74, på fylkesvei 511, er det anlagt en fartshump. Denne er anlagt akkurat der hvor en må krysse vegen da gangstien fortsetter må motsatt siden. Denne gangstien har vært her i mange år, uten noen problemer, da alle har vært innforstått med at det ikke er noe fotgjengerfelt her, og bilene skal ikke stoppe for fotgjengerne. Da fartshumpen ble laget, ble det også malt markeringsstriper på den. Striper som mange nå misoppfatter som fotgjengerfeltstriper. Og dette skaper veldig mange farlige situasjoner. Biler fra ene siden stanser da de tror det er fotgjengerfelt, men det er ikke gitt at bilene fra motsatt retning stanser. Fotgjengere tror de kan krysse vegen, og biler som kommer må bråbremse. Enten må humpen flyttes fra midt i overgangen, eller så må den gjøres om til et fotgjengerfelt. Slik det er nå, skapes farlige situasjoner daglig, og jeg frykter det en gang kommer til å gå galt.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 13:12, søn. 7 april 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter