Tilbake til alle rapporter

Dårlig brøyting av slaps/søle

Rapportert i kategorien Snøbrøyting anonymt 08:29, ons. 20 mars 2019

Sendt til Hamar og Statens vegvesen region øst 1 minutt senere

Hei. Det er i lengre tid nå vært svært dårlig brøytet på gang og sykkelstien langs Stangevegen. Jeg sykler daglig fra Bekkelaget til Hamar. På Stangesida av rundkjøringa ved Vikingskipeter det supert - tilnærmet ingen slaps og snø, mens på Hamarsida har det i flere uker (og nå) vært tykt lag med søle og slaps i gangstien. Dette fryser hver natt og er tilnærmet umulig å sykle på og jeg ser gående også sliter. På ettermiddagen er masse vann og slaps som gående ikke akn gå i uten støvler. Hvorfor klarer man ikke å få det bort i Hamar, mens det går helt fint i Bekkelaget? Er det noen som må dra på opplæring i Stange? Det er vel Hamar som skal være sykkelbyen? Da bør man være sykkelbyen på vinteren også!

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Saken er ikke lenger aktuell.

    Publisert anonymt 19:19, tor. 11 juli 2019, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter