Tilbake til alle rapporter

Sperret gate og fortau pga snø

Rapportert i kategorien Snøbrøyting av Jørgen Andreas Rogne 17:30, ons. 20 mars 2019

Sendt til Hamar og Statens vegvesen region øst 4 minutter senere

Nå er Welhavensgate nær ufremkommelig, både for fotgjengere og biler. Gata skulle tømmes for snø en gang i vinter, men dette ble ikke utført av det innleide brøytemannskapet, selv om gata ble merket for brøyting og ingen parkerte biler hindret brøyting. Dype hjulspor førte i dag til at en bil med firehjulstrekk satte seg fast i hjulsporene og måtte rygge. Snøhauger er måkt opp på gatas hjørner, slik at fortauene er sperret. Dette haster.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Hei!

  Vi skraper denne så fort vi rekker.

  Mvh

  KE

  Sendt inn av KE 10:00, fre. 22 mars 2019, markert som fikset

 • Sola kom før brøytemannskapet. Det er viktig å merke seg at brøytinga i vinter innebar at ferdig brøytede fortau ble fylt igjen med store snøhauger (eks. krysset Welhavensgate/St. Olavsgate). Det var andre steder å legge snøen like i nærheten, så dette måtte skyldes ubetenksomhet hos brøytemannskap. Fotgjengere måtte derfor bruke gata å ferdes i. Trappa mot Statens hus på Fougner Lunds plass var også en slik snøhaug, og kunne ikke forseres av andre en lekne unger. Dette er en uheldig praksis som må skjerpes inn.

  Sendt inn av Jørgen Andreas Rogne 12:55, tor. 18 april 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter