Tilbake til alle rapporter

Gata hever og senker seg. ikke tæle problemer

Rapportert i kategorien Gater/Veier av Bjørn Roger bergersen 22:23, tor. 21 mars 2019

Sendt til Skedsmo og Statens vegvesen region øst 2 minutter senere

Odalsgata mellom Storgata og H. Wergelandsgata var nyasfaltert i 2006. Bare ett par år etter "bulet" den ned og opp. Ved kryss storgata samler det seg 8 kvadrat dam v regnvær da kommen ligger høyere. Biler må nesten stoppe opp der gata flere steder gjør en "U" nedsenkning og må kjøre rundt kumlokk som asfalt har sunket rundt. Hva med å lage fartsdumper der hvor gata 2 steder "synker" i hop. Gata er svært trafikkert grunnet depo for postutkjøring.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 09:39, fre. 19 april 2019

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 16:55, søn. 19 mai 2019

  • Erfaringen er at ingen reaksjon fra kommunen er registrert. Som sagt er det et kumlokk i gata som er er flere cm høyere enn gateplanet. Her svinger bilene utenom. Som tidligere beskrevet er et annet kumlokk også høyere enn gata og et stort vannspeil samler seg ved regn osv.

    Sendt inn av Bjørn Roger bergersen 16:55, søn. 19 mai 2019

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 21:10, søn. 16 juni 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter