Tilbake til alle rapporter

Vann på gangvei, dårlig avrenning

Rapportert i kategorien Fortau/gangstier anonymt 14:19, fre. 22 mars 2019

Sendt til Oppegård og Statens vegvesen region øst 1 minutt senere

Det har i langt tid vært problemer med at gangvei langs fv. 152 Skiveien stadig overfylles med vann fra nordliggende sump på strekningen Rikåstunnelen - Kolbotnveien. Overflatevann fra nord (fra sump, lokal bekk el) samles opp på gangvei i krysset Sikksakkbakken x Cirkle K og renner videre sørover og samler seg opp ved fotgjengerovergangen. Om vinteren fryser dette til is, som medfører at det er svært glatt for gående og syklende. Det er vanskelig å unngå vannet, da gangveien på den ene siden har gjerde mot Cirkle K og på andre siden en smal rabatt langs fv. 152 Skiveien. Mulig dette problemet oppsto når det for noen år siden ble gjort en gravejobb i skogholtet nærmere rundkjøring fv 152 x fv 132.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter