Tilbake til alle rapporter

Hullete vei ønskes fikset

Rapportert i kategorien Hull i vei av Astrid Wirak 00:07, lør. 11 juni 2011; (Det vises ingen nål på grunn av at brukeren ikke brukte kartet)

Sendt til Statens vegvesen region sør og Grimstad 3 minutter senere

Øvre del av Gjert Sørensens vei i Grimstad ("Rundingen")bør repareres.Her er dype hull, bl.a. rett utenfor vår port, mange humper grunnet røtter og meget slitt asfalt.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Hullene i gata har blitt større. Det rett utenfor porten vår er ca 40x20 cm,og over 40 cm dypt og stort nok til at et bilhjul kan kjøre seg fast. I tillegg har det nå kommet et dypt hull nede på snuplassen i Gjert Sørensenvei, over 1 meter dypt og ca 20x20 cm bredt. Nå når det regnser såpass mye, forsvinner det mye masse i disse hullene. Må repareres snarest.

    Sendt inn av Astrid Wirak 10:21, man. 29 august 2011

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 10:21, man. 29 august 2011

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter