Tilbake til alle rapporter

"Skarp" fartsdump mangler asfalt

Rapportert i kategorien Hull i vei av Lorentz Erik Korsnes Wårle 15:44, ons. 27 mars 2019

Sendt til Statens vegvesen region midt og Kristiansund 1 minutt senere

Det har vært meldt inn problemer med denne fartsdumpen tidligere uten at det har hendt noe. Nå må denne utbedres. kjøretøy svinger over i motsatt kjørefelt for å komme over fartsdump uten skader på eget kjøretøy.

Problemet er altså at den er for "skarp". Gjør slik som dere gjorde nede ved ABC bakken barnehage. Den ble bra. Evt fyll i hullene med asfalt.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Fortsatt åpen via spørreskjema, 11:35, tir. 30 april 2019

  • Hei

    Nå må denne utbedres snares!må kjøre i motsatt kjørefelt hver gang jeg kjører over denne fartsdumpen Er såpass harde kanter at man kan fort knuse en felg eller skade understell på bilene

    Sendt inn av Kristian david Todal 08:27, ons. 21 august 2019

  • Nå må dette utbedres blir bare værre å værre ble registrert inn første rapport i mars måned å ennå ikke utbedret! Når bli det utført ?

    Sendt inn av Kristian david Todal 09:32, ons. 2 oktober 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter