Tilbake til alle rapporter

I krysset Bestumveien/Ullernveien/Fagertunveien har det vært en lekkasje vedr. avløp. Gravearbeidene er avsluttet, og det er foretatt en midlertidig utbedring. Slik har det nå vært i minst 14 dager.Imidelrtid er det tydelig at arbeidene ikke er endelig avsluttet. Ved kjøring over det området der det har vært gravet, må man holde en hastighet lavere enn 5 km/time, for ikke å få ødelagt bilen. Det må foretas avsluttende asfaltering og antakeligvis monteres en ny ring på kummen, slik at den kommer opp i rigtig høyde.

Rapportert i kategorien Hull i vei av Peter Bjering 15:50, tor. 28 mars 2019

Sendt til Oslo og Statens vegvesen region øst 5 minutter senere

Info er lagt inn over under "Oppsummer problemet".

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 11:41, fre. 26 april 2019

 • Entreprenør har foretatt utbedringer, og det skjedde raskt etter at meldingen ble lagt inn. Imidlertid: Jeg kan ikke se at det som er gjort er noe mer enn en forbedret utbedring. Dersom man kommer kjørende over det aktuelle området i tillatt hastighet, uten å være oppmerksom på de nivåforskjellene som fortsatt er tilstede, vil bilen kunne gjøre hopp, som absolutt ikke er til bilens beste. Det vil være behov for ytterligere utbedringer.

  Sendt inn av Peter Bjering 11:41, fre. 26 april 2019

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 12:18, man. 27 mai 2019

 • Ut over den midlertidige utbedring, som jeg rapporterte sist, er det så langt ikke foretatt noen ytterligere konkrete tiltak. Det er imidlertid foretatt noen markeringer i veibanen, som jeg oppfatter er en forberedelse til arbeider som skal utføres. Det er vel ca. 2 uker siden disse markeringene ble oppdaget, så det er kanskje på tide at noe konkret blir foretatt.

  Sendt inn av Peter Bjering 12:18, man. 27 mai 2019

 • Dette problemet ble løst på en fin måte. Det tok tid, men resultatet er blitt veldig bra. FiksGataMi fungerer veldig bra!

  Sendt inn av Peter Bjering 12:31, man. 24 juni 2019, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter