Tilbake til alle rapporter

Mange hull som gjør veien ufremkommelig, må kjøre i første gir for ikke å ødelegge bilen

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 15:37, fre. 29 mars 2019

Sendt til Statens vegvesen region øst og Løten 3 minutter senere

Det er veldig mange hull samlet på spesielt et punkt som det er umulig å kjøre utenom. Det har samlet seg vann der, noe som gjør at problemet blir verre for hver dag som går. Man må ned i første gir for å komme seg over hull-feltet. Dette må fikses umiddelbart, vi ødelegger bilene våre på denne fæle veien. Slik har det vært nå i noen uker, og det blir bare verre. Håper dere kan prioritere å kjøre på grus her så snart som mulig.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Det var fint at det ble kjørt på grus ganske raskt, noen dager etter at jeg meldte fra. Men veien er allerede på vei til å bli dårlig igjen, og det er problemer som dette langs hele Nordbygdvegen og Alderslystvegen. Alltid hull overalt, så man må kjøre sikksakk og det skaper trafikkfarlige situasjoner. I tillegg er det mye problemer med Budorvegen ned til Brenneriroa, teleskader og ett langt strekk hvor asfalten i halve veien ble fjernet i vinter pga graving og er fortsatt ikke erstattet. Jeg er glad for at det finnes denne muligheten for å kunne si ifra om enkelte problemer, det er bare at det er så mange steder som er ødelagt hele tiden. Det er nok på tide å investere litt i å få gjort disse veiene på en ordentlig måte med et grunnlag som gjør at det ikke blir nye hull hver uke.

    Publisert anonymt 17:29, fre. 26 april 2019, markert som fikset

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter