Tilbake til alle rapporter

Det er et 190 cm langt hull i veien. Ca 15 cm dypt

Rapportert i kategorien Hull i vei anonymt 11:47, tir. 2 april 2019

Sendt til Trondheim og Statens vegvesen region midt 3 minutter senere

Dett er et hull som er blitt fikset før, men som kommer tilbake. Det er to dype hull som er kritisk hvis du kommer med eks scooter eller motorsykkel. De som kjører bil bruker nå å kjøre på venstre side av veien, og dette vil føre til farlige situasjoner. Hullene er ikke merket på noen måte og kommer fort på trafikantene, dette vil føre til plutselige retningsendringer på kjøretøy. Dette område er også fra før av vanskelig for fotgjengere, så den ødelagte veien vil bare gjøre denne situasjonen verre.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Hei Det gikk utrolig fort. Mistenker at det var flere som har meldt inn denne saken :)

    Publisert anonymt 09:00, tor. 2 mai 2019, markert som fikset

  • Hullet ble fylt opp med asfalt tidlig i april og var bra en kort stund. Nå er det like ille som i vår. Hullet går over hele begge kjørebanene og vi ser mye uansvarlig kjøring rundt hullet. Så nå er det på tide igjen med en reparasjon.

    Sendt inn av Per-Arne Busch 07:40, tir. 15 oktober 2019

  • Her skjer det ingenting. Hullene i veien blir bare større og større. Bilister velger og kjøre i motsatt kjørebane for å unngå hullene. Har vært flere nestenulykker i denne svingen. Noen bilister velger å lege et hjulpar på fortauet for å unngå de dype hullene, som igjen medfører farer for fotgjengere. Flere bil-relaterte bedrifter har flyttet inn i byggene rundt og dette er med på å øke trafikken i området

    Publisert anonymt 08:00, fre. 22 november 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter