Back to all reports

Stor skade i veien, rundt kummer. Mer enn to meter diameter, ca 15-20cm dypt til tider. Kommer an på tele og leire i grunnen. Ble værre etter forrige spyling /rørinspeksjon. Må kjøre omveg i naboenes grøfter for å unngå å kjøre oppi så bilen slår nedi hullene. Det er høy asfaltkant rundt og kummene er sunket ytterligere nedi det gruslaget som er blitt fylt over. Her må det graves, utbedres og asfalteres. Har noe av samme problemer i hamnevegen og leiravegen også. Nå må noen ta tak!

Reported in the Gater/Veier category by Halvard Nordseth at 22:31, tir. 2 april 2019

Sent to Sør-Odal and Statens vegvesen region øst 3 minutes later

Skadene i vegen har vært i årevis og det er tidligere blitt satt opp kjegler og fylt opp med grus for å tette krateret. Dette er ikke en god løsning da grusen synker ned og blir borte etterhvert. Kjegle e blir borte og det er fortsatt en 10 cm forhøyning over 3/4 del av vegen. Biler slår nedi med støtfangere og understell, og det er veldig ubehagelig å kjøre over. Det blir for dumt å måtte kjøre rundt, selv om det er det som skjer da en må forbi. Naboenes grøfter er "veiene" vi må bruke for å komme forbi.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

 • Still open, via questionnaire, 23:25, tir. 30 april 2019

 • Tidligere er det blitt rapportert om defekte lys i stolpene på boligfeltet. Dette ble reparert fort og ble bra.

  Posted by Halvard Nordseth at 23:25, tir. 30 april 2019

 • Still open, via questionnaire, 00:27, ons. 29 mai 2019

 • Ingen reparasjon har skjedd. Med det har begynt å bli hull i asfalten på utsiden av kummen litt lenger ned i gata også, siden jeg sendte inn saken første gang. Dette hullet er forsøkt reparert tidligere, da det er nyere asfalt der hullet er.

  Posted by Halvard Nordseth at 00:27, ons. 29 mai 2019

 • Still open, via questionnaire, 19:41, ons. 26 juni 2019

 • Ingenting skjer med skadene i vegen. Like humpete og leit å kjøre over og grøftekanten blir fortsatt brukt som vei forbi.

  Posted by Halvard Nordseth at 19:41, ons. 26 juni 2019

 • Still open, via questionnaire, 16:07, tor. 25 juli 2019

 • Ingenting skjer.

  Posted by Halvard Nordseth at 16:07, tor. 25 juli 2019

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Now to submit your update…

Do you have a FiksGataMi password?

Yes I have a password

Forgotten your password? Confirm by email instead, providing a new password at that point. When you confirm, your password will be updated.

No Let me confirm my update by email

Providing a password is optional, but doing so will allow you to more easily report problems, leave updates and manage your reports.