Tilbake til alle rapporter

Opprydding etter asfaltering

Rapportert anonymt 19:36, tor. 11 april 2019

Sendt til Trondheim og Sør-Trøndelag 4 minutter senere

Hei! Det ble asfaltert utenfor innkjørsla vår sist høst, oktober/november omtrent. Det ble liggende igjen et belte på minst en meter med løs asfaltgrus etter den jobben. Usikker på hvordan det vanligvis ser ut etter asfaltering, men her så det ut som de hadde tømt bilen for asfalt nedenfor der de hadde asfaltert. Som dere ser på bildet er ikke dette vanlig sand etter strøing. Det går langs hele tomta til vår nabo og oss. Naturligvis blir dette med inn i gården når vi må kjøre over, og det blir med inn i husene daglig. Det er svært støvete her pga dette. Vi ser også at dette er for tungt å kjøre bort med trillebåre. Håper dere kan hjelpe til her.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter