Tilbake til alle rapporter

Mer en 10 centimeter dypp huller rett etter en vei hump, fartsgrensen ligger på 30 km/t men ingen respekterer det og resulterer at jeg ble sprutet med vann når jeg skulle inn i bilen i tillegg firmabiler som ble vasket når jeg parkerte den er nå skitten selv om jeg ikke kjørte den.Her noen må ta hensyn å fikse det umiddelbart!

Rapportert i kategorien Hull i vei av Valentin Popa 13:40, ons. 17 april 2019

Sendt til Statens vegvesen region nord og Narvik 4 minutter senere

Hullet har stått sånn siden sneen var borte og den kommer år etter år i samme plass.Bodde jeg og bilen min vi ble sprutet med skitten van fra hulene når bilister kjørte forbi i farta,i tillegg små stein ble kastet også ut av det når noen kjørte rett inn i.Denne er også problematisk for andre fotgjengere når dem går forbi siden det er ingen fortau.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter