Tilbake til alle rapporter

Til Hamar - rett fram her?

Rapportert i kategorien Sykkelveier av SLF Lillestrøm og omegn 21:14, tir. 23 april 2019

Sendt til Skedsmo og Statens vegvesen region øst mindre enn et minutt senere

Syklisten på bildet er på vei mot Skedsmokorset - og Hamar :-) (i hvert fall har han nettopp passert skiltet som viste at det vare bare 123 km igjen til Hamar...). Det som mangler derimot er et skilt som viser "langveiskjørende" (og alle andre syklister) at sykkelveien IKKE fortsetter når man sykler rett fram her...

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

  • Sorry. Liten feil i rapporten her. Skiltet viser at det bare var 119 km til Hamar herfra - men, so what? Viktigere enn den eksakte distansen til Hamar er nok at syklistene finner sykkelveien ca 200 lengre fram... - og da mangler det altså skilt!

    Sendt inn av SLF Lillestrøm og omegn 21:18, tir. 23 april 2019

  • 30.04.19 fikk vi følgende tilbakemelding pr mail fra Seksjon Trafikk Akershus i Statens vegvesen Region øst: "Det skal skiltes flere nye sykkelruter i Skedsmo kommune i løpet av dette året. Som vist på det oversendte bildet står det fortsatt igjen enkelte steder skilt med gammel sykkelvegvisning. Disse skiltene skal fjernes. Ved undergangen på rv 22 skal det settes opp nye skilt med avstandsangivelse til geografiske mål. Noe lenger mot nord på fv 383.01 ved det opphøyde gangfeltet vil det komme opp skilt som viser at sykkelruta fortsetter på gang og sykkelvegen på østsiden av vegen."

    Sendt inn av SLF Lillestrøm og omegn 08:20, ons. 1 mai 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter