Back to all reports

Ønske om parkeringsforbud

Reported in the Parkering category anonymously at 14:54, tir. 30 april 2019

Sent to Sandnes 1 minute later

Det parkeres regelmessig biler langs Edvard Munchs gate. Det gjør fremkommeligheten vanskelig. Men spesielt ille er det når det parkeres biler midt i eller nært opp til T-krysset mellom Nikolai Astrups gate og Edvard Munchs gate. Det gjør det vanskelig å foreta en forsvarlig sving, fordi man må kjøre på motsatt side inn i svingen med fare for møtende trafikk fra Nikolai Astrups gate.

Det er også veldig smalt langs Nikolai Astrups gate ved nr 8 og 2 (se kartpunkt), spesielt når biler parkerer her.

Jeg frykter at parkeringen som til daglig foretas i og rundt dette T-krysset vil kunne forhindre fremkommeligheten til større utrykningskjøretøy, for eksempel i tilfelle brann i et av husene i Nikolai Astrups gate.

Jeg ber om at det innføres parkeringsforbud rundt dette T-krysset, inkludert langs Nikolai Astrups gate frem til og med svingen ved nr 24 eller enda lengre, og at dette merkes tydelig med skilt. I selve T-krysset bør det også merkes med striper i veien. Videre bør dette følges opp med kontroll, for å sikre overholdelse.

PS: Kartet er ikke helt oppdatert da det også er en vei mellom nr 2 og 24 i Nikolai Astrups gate.

RSS feed of updates to this problem Receive email when updates are left on this problem.

Updates

  • Still open, via questionnaire, 15:42, tir. 28 mai 2019

  • Still open, via questionnaire, 17:08, tir. 25 juni 2019

  • Fikk følgende svar 2. juli 2019: Din henvendelse har vært oppe i Trafikksikkerhetsforum som består av Politiet, Statens vegvesen, Sandnes parkering og Sandnes kommune.

    Her er kommentaren som ble gitt:

    Edvard Munchs gate / Nikolai Astrups gate – Parkering forbudt? Det ble besluttet at det ikke skal settes opp parkering forbudtskilt. Sandnes parkering sjekker opp.

    Så da vil Sandnes parkering følge opp dette og se til at det ikke står biler parkert i krysset, skulle det vise seg at det står biler i veien ta kontakt med dem.

    (Får bare håpe at Sandnes parkering kommer på kveldstid og helger når dette er et problem. På dagtid er de fleste biler på jobb... Kan ikke si at løsningen er spesielt tilfredsstillende for oss som bor i området.)

    Posted anonymously at 19:12, tir. 23 juli 2019

Provide an update

Please note that updates are not sent to the council. Your information will only be used in accordance with our privacy policy

Next: Tell us about you

or No personal details will be stored, and you will not receive updates about this report.

Your update

Tell us about you

Do you have a FiksGataMi password?