Tilbake til alle rapporter

Ønske om parkeringsforbud

Rapportert i kategorien Parkering anonymt 14:54, tir. 30 april 2019

Sendt til Sandnes 1 minutt senere

Det parkeres regelmessig biler langs Edvard Munchs gate. Det gjør fremkommeligheten vanskelig. Men spesielt ille er det når det parkeres biler midt i eller nært opp til T-krysset mellom Nikolai Astrups gate og Edvard Munchs gate. Det gjør det vanskelig å foreta en forsvarlig sving, fordi man må kjøre på motsatt side inn i svingen med fare for møtende trafikk fra Nikolai Astrups gate.

Det er også veldig smalt langs Nikolai Astrups gate ved nr 8 og 2 (se kartpunkt), spesielt når biler parkerer her.

Jeg frykter at parkeringen som til daglig foretas i og rundt dette T-krysset vil kunne forhindre fremkommeligheten til større utrykningskjøretøy, for eksempel i tilfelle brann i et av husene i Nikolai Astrups gate.

Jeg ber om at det innføres parkeringsforbud rundt dette T-krysset, inkludert langs Nikolai Astrups gate frem til og med svingen ved nr 24 eller enda lengre, og at dette merkes tydelig med skilt. I selve T-krysset bør det også merkes med striper i veien. Videre bør dette følges opp med kontroll, for å sikre overholdelse.

PS: Kartet er ikke helt oppdatert da det også er en vei mellom nr 2 og 24 i Nikolai Astrups gate.

RSS-strøm med oppdateringer for dette problemet Motta e-post når det er oppdateringer på dette problemet

Oppdateringer

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 15:42, tir. 28 mai 2019

 • Fortsatt åpen via spørreskjema, 17:08, tir. 25 juni 2019

 • Fikk følgende svar 2. juli 2019: Din henvendelse har vært oppe i Trafikksikkerhetsforum som består av Politiet, Statens vegvesen, Sandnes parkering og Sandnes kommune.

  Her er kommentaren som ble gitt:

  Edvard Munchs gate / Nikolai Astrups gate – Parkering forbudt? Det ble besluttet at det ikke skal settes opp parkering forbudtskilt. Sandnes parkering sjekker opp.

  Så da vil Sandnes parkering følge opp dette og se til at det ikke står biler parkert i krysset, skulle det vise seg at det står biler i veien ta kontakt med dem.

  (Får bare håpe at Sandnes parkering kommer på kveldstid og helger når dette er et problem. På dagtid er de fleste biler på jobb... Kan ikke si at løsningen er spesielt tilfredsstillende for oss som bor i området.)

  Publisert anonymt 19:12, tir. 23 juli 2019

Bidra med en oppdatering

Vær oppmerksom på at oppdateringer ikke blir videresendt til administrasjonen. Vi vil kun bruke personlig informasjon om deg i henhold til våre personvernsregler.

På tide å registrere din oppdatering…

Har du et FiksGataMi-passord?

Ja, jeg har et passord

Glemt passordet ditt? Bekreft via e-post isteden, ved å oppgi et nytt passord da. Når du bekrefter vil passordet ditt bli oppdatert.

Nei La meg bekrefte min oppdatering med e-post

Det er valgfritt å oppgi et passord, men hvis du gjør det vil det bli enklere for deg å rapportere problemer, legge inn oppdateringer og holde oversikt over dine rapporter